Food

Sortare categorii

McDonald’s - deschis Non Stop

Misiunea noastră, la McDonald’s, este aceea de a fi mereu restaurantul preferat al clienţilor noştri. McDonald’s este cel mai mare lanţ de restaurante cu servire rapidă din lume, cu peste 32.000 de restaurante care servesc zilnic peste 60 de milioane de oameni în peste 100 de ţări.

Covrigii pe care, sperăm, îi serviţi astăzi cu plăcere sunt “strănepoţii” covrigilor care odinioară, ieşeau aburind din vatra unei brutării vestite din anii 1900. Petru, la vremea aceea un tânăr visător şi vrednic, a obţinut în 1937 Cartea de Meşter, iar în 1940 Brevetul de Meserie pe care şi astăzi scrie cu litere mândre, BRUTAR.

Toate produsele noastre sunt preparate zilnic, manual, cu grija si pasiune, folosind doar ingrediente naturale, fara conservanti sau coloranti. Folosim întodeauna ingrediente naturale si proaspete cum ar fi: unt si produse lactate, oua de gaina, fructe proaspete de sezon, ciocolata pura, sau faina. Acesta este motivul pentru care produsele noastre au un gust delicios si aromat, care nu se poate obtine din ingrediente procesate.

Seven Food

SEVEN FOOD s-a deschis în piațeta din fața Crisul Shopping Center, într-o construcție nouă și modernă, dotată cu aparatură de ultimă generație, pentru gurmanzii grăbiți dar pretențioși!

Intrat oficial pe piata oradeana in anul 1991, grupul de firme Trei G a cunoscut o ascensiune rapida la nivel local datorata in primul rand unei bune politici axata pe satisfacerea nevoilor clientilor precum si prin politica de preturi care promoveaza produse de calitate superioara la preturi avantajoase, fapt care a permis adaptarea facila la cerintele pietei locale.

Acestea sunt toate...
Vezi toate

Magazine

facebook 32
twitter 32
google 32
youtube 32
instagram