Crișul Shopping Center

bijuterii - Crisul Shopping Center Oradea

 • BE IN TIME

  BE IN TIME

  Bijuteriile creaza un adevarat style statement, iar magazinele BE IN TIME prezinta cele mai noi si originale tendinte. Bijuterii inedite si ceasuri cu design nonconformist, se remarca in special datorita felului indraznet si modern de a accesoriza o tinuta.

 • Millefiori

  Millefiori a fost fondata in anul 2000 din dorinta de a oferi si in Romana bijuterii obtinute prin prelucrarea sticlei din insula Murano. De-a lungul anilor ne-am dezvoltat si putem sa afirmam ca am participat activ la construirea unei piete in domeniul bijuteriilor si articolelor decorative.

 • Topaz

  Magazinul Topaz ofera clientilor sai colectii ample de bijuterii,ceasuri si obiecte decorative unice, de o calitate superioara. Aici se regasesc bijuterii din argint cu aur lucrate manual, bijuterii vintage,bijuterii cu perle sau alte pietre pretioase.

 • Turcuaz

  Înființată în 1996, firma TURCUAZ PRODCOM s-a specializat de-a lungul anilor în confecționarea, repararea și comercializarea de bijuterii din aur și argint. La noi găsiți experiența necesară pentru a vă repara orice bijuterie din aur și argint, cu pietre prețioase și semiprețioase.

Vezi toate

Magazine

facebook 32
twitter 32
google 32
youtube 32
instagram