Nanoline

MagazinNanoline
LocatieParter
E-mailbihor01@nanoline.ro
Telefon0757 051 483

Nanoline este cel mai mare distribuitor de tigari electronice si accesorii e-smoke din Romania. Colaboram cu cei mai mari producatori de tigari electronice si accesorii pentru acestea, respectiv Joyetech, Dekang, Sailebao, iar produsele pe care le oferim sunt originale, de cea mai inalta calitate si cu cel mai bun raport calitate/pret.

Ne-am inceput activitatea in martie 2012, ajungand ca in numai 5 luni sa avem o retea de 30 de puncte de vanzare in toata tara, retea care se afla in continua expansiune.

Toti clientii nostri sunt consiliati telefonic pentru a alege cea mai potrivita tigara electronica. Nu ezitati sa ne contactati pentru a obtine rezultatele scontate... adica renuntatul la fumat!

Fumatul electronic este o alternativa mai sanatoasa, mai curata si mai ieftina la fumatul conventional, iar noi suntem orientati spre eliminarea riscurilor pentru sanatate, reducerea cheltuielilor determinate de fumat, precum si spre protejarea mediului inconjurator de efectele nocive ale acestuia.

Vezi toate

Magazine

facebook 32
twitter 32
google 32
youtube 32
instagram