Sofiaman

MagazinSofiaman
LocatieEtajul 2
E-mailcrisul@crisul.ro
Telefon0359401432 (3) interior 126

SOFIAMAN a luat naștere în 1996 și este cel mai mare producător de îmbrăcăminte de noapte şi de casă din România. Cu 8 magazine în toată ţara şi peste 300 de distribuitori naţionali, brandul oferă produse pentru adulţi, atât femei, cât şi pentru bărbaţi, dar şi pentru copii şi bebeluşi. Filozofia brandului pune accentul pe tendinţe, calitate, confort şi inovaţie.

SOFIAMAN este singurul distribuitor din România al produselor LISCA, brandul internaţional de costume de baie şi lenjerie intimă, fondat în 1955 în Slovenia. Cu o atenţie ridicată faţă de calitatea produselor şi a proceselor de fabricaţie, LISCA oferă modele ce vin în întâmpinarea nevoilor de frumuseţe, atractivitate şi încredere în sine ale femeilor din toată lumea.

Mai multe detalii despre produsele SOFIAMAN, pot fi găsite pe www.sofiaman.ro sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/sofiamanfashion .

Colectiile propuse de SOFIAMAN sunt formate din pijamale şi ţinute de interior din fibre naturale de bumbac, plăcute la atingere, completate uneori de modal şi vâscoză şi lenjerie intimă confortabilă.

  • Sofiaman
Vezi toate

Magazine

facebook 32
twitter 32
google 32
youtube 32
instagram