Braiconf

MagazinBraiconf
LocatieEtajul II
E-mailmag_oradea@braiconf.ro
Telefon0259 470 380

Pasiunea și abilitatea echipei noastre de a crea produse deosebite sunt susținute de utilizarea celor mai noi echipamente. Braiconf se bazează pe tehnologii de ultimă generație pentru a fi siguri ca fiecare cusătură se află acolo unde îi este locul. De aceea, întregul proces de producție este atent supravegheat, până la cele mai mici detalii care fac, în final, diferența.

Atenția acordată materialelor, cusăturilor și modelelor este motivul pentru care cămășile noastre sunt piesele de bază din garderoba fiecărui client. Website: www.braiconf.ro

Pasiunea și abilitatea echipei noastre de a crea produse deosebite sunt susținute de utilizarea celor mai noi echipamente. Braiconf se bazează pe tehnologii de ultima generație pentru a fi siguri ca fiecare cusătură se află acolo unde îi este locul. De aceea, întregul proces de producție este atent supravegheat, pâna la cele mai mici detalii care fac, în final, diferența. Atenția acordată materialelor, cusăturilor și modelelor este motivul pentru care camașile noastre sunt piesele de bază din garderoba fiecarui client.

  • Braiconf
  • Braiconf
Vezi toate

Magazine

facebook 32
twitter 32
google 32
youtube 32
instagram