bijuterii și ceasuri

Sortare categorii

BE IN TIME

"Be in time" este locul perfect pentru persoanele îndrăznețe și originale, cele interesate de lumea modei și pentru care statutul de avangardist reprezintă o prioritate. Prezentate de specialistii caselor de modă renumite la fiecare început de sezon, cele mai noi modele de ceasuri și bijuterii sunt disponibile în Be in time, direct de pe catwalk.

Cadouri inspirate

Noul magazin Be in time din Crisul Shopping Center, Oradea te asteapta cu o varietate de obiecte de decor, must have.

De ce must have? Deoarece sunt realizate cu migala si atentie pentru detalii, dar in acelasi timp accentul este pus pe inovatie, cat si pe calitate.

Millefiori a fost fondata in anul 2000 din dorinta de a oferi si in Romana bijuterii obtinute prin prelucrarea sticlei din insula Murano. De-a lungul anilor ne-am dezvoltat si putem sa afirmam ca am participat activ la construirea unei piete in domeniul bijuteriilor si articolelor decorative.

Magazinul Topaz ofera clientilor sai colectii ample de bijuterii,ceasuri si obiecte decorative unice, de o calitate superioara. Aici se regasesc bijuterii din argint cu aur lucrate manual, bijuterii vintage,bijuterii cu perle sau alte pietre pretioase.

Înființată în 1996, firma TURCUAZ PRODCOM s-a specializat de-a lungul anilor în confecționarea, repararea și comercializarea de bijuterii din aur și argint. La noi găsiți experiența necesară pentru a vă repara orice bijuterie din aur și argint, cu pietre prețioase și semiprețioase.

Acestea sunt toate...

Magazine

facebook 32
twitter 32
google 32
youtube 32
instagram