diverse

Sortare categorii

Beurer - companie fondată în anul 1919 - este specialistul dvs. în sănătate și bunăstare. Producem instrumente medicale ușor de utilizat. Astăzi, gama cuprinde peste 120 de produse, inclusiv tensiometre, termometre medicale, pături electrice, cântare de baie și bucătărie, nebulizatoare și multe altele.

La parterul magazinului va asteapta, intr-o noua locatie, magazinul de papetarie: Herlitz si jucarii: TOYLAND, cu o suprafata de 100 mp.

La papetaria Herlitz se comercializeaza rechizite scolare si instrumente de scris de la branduri de renume: HARLITZ, PELIKAN, BIC, INOX CROM, PICASSO, DIPLOMAT.

Primul magazin Kingart a fost inaugurat în anul 1998 în Oradea. Succesul lui ne-a motivat să ne extindem în mai multe oraşe din ţară, şi să construim un depozit pentru aprovizionare şi servire optimă.

Majoritatea obiectelor pe care le comercializăm, le importăm din: Indonezia, Thailanda, China, Ungaria, Africa...

Nanoline este cel mai mare distribuitor de tigari electronice si accesorii e-smoke din Romania. Colaboram cu cei mai mari producatori de tigari electronice si accesorii pentru acestea, respectiv Joyetech, Dekang, Sailebao, iar produsele pe care le oferim sunt originale, de cea mai inalta calitate si cu cel mai bun raport calitate/pret.

La parterul magazinului va asteapta, intr-o noua locatie, magazinul de papetarie: Herlitz si jucarii: TOYLAND, cu o suprafata de 100 mp.

Jucarii: LEGO, SCHLEICH, VTECH, CLEMENTONI, FISHER-PRICE, HASBRO, MATTEL, BARBIE, SAFARI, GOKI, WOW, GEOMAG, HOTWHEELS.

Acestea sunt toate...
Vezi toate

Magazine

facebook 32
twitter 32
google 32
youtube 32
instagram