HERLITZ

MagazinHERLITZ
LocatieParter
E-mailcrisul@crisul.ro
Telefon

La parterul magazinului va asteapta, intr-o noua locatie, magazinul de papetarie: Herlitz si jucarii: TOYLAND, cu o suprafata de 100 mp.

La papetaria Herlitz se comercializeaza rechizite scolare si instrumente de scris de la branduri de renume: HARLITZ, PELIKAN, BIC, INOX CROM, PICASSO, DIPLOMAT.

Herlitz işi ajută clienţii să poată să-şi scoată în evidenţă stilul personal nu numai prin hainele care le poartă, accesorii sau stilul decorativ al locuinţei lor ci şi prin produsele folosite in fiecare zi. Profita de cei 100 ani de experienţă în domeniul papetăriei şi descoperă produsele Herlitz.

Studii de piată regulate ne ajută să cunoaştem pretenţiile consumatorilor cu privire la design, trend, tipuri de produse necesare şi funcţionaliatea acestora.

Începând din martie 2014, Herlitz AG se concentrează pe prestări de servicii în domeniile logistică, promovarea produselor, IT, precum şi servicii de distribuţie internaţională. În plus, sunt oferite servicii de productivitate pentru produse de papetărie. Am adus la realitate dorinţele clienţilor de toate vârstele şi am creat serii de produse cu un design special şi distinct, putând fi uşor de recunoscut la rafturile magazinelor.

De mai mult de 100 de ani numele Herlitz reprezintă calitatea pentru articolele de birou, papetărie şi rechizite şcolare. Herlitz este denumit oficial Brandul Secolului.

 

  • Herlitz Crisul
  • Herlitz Crisul
  • Herlitz Crisul
Vezi toate

Magazine

facebook 32
twitter 32
google 32
youtube 32
instagram