ILEX VODAFONE

MagazinILEX VODAFONE
LocatieParter
E-mailana-maria.buda@ilexgsm.ro
Telefon0730 025 582

ILEX este o companie privata, cu capital integral romanesc, cu sediul in Craiova, infiintata in anul 1993. Suntem prezenti de peste 10 ani pe piata de retail GSM din Romania, fiind partener exclusiv – VODAFONE. In prezent avem o acoperire nationala, cu o retea care numara 84 de magazine si o echipa de 290 de salariati.

Obiectivul nostru a fost ca magazinele ILEX sa se diferentieze prin calitatea produselor si serviciilor oferite, prin seriozitate si profesionalism, iar clientul sa gaseasca consultanta de specialitate, toata gama de servicii de telefonie mobila oferite de catre Vodafone, o oferta completa si diversificata de telefoane mobile la preturi competitive, accesorii GSM, cartele SIM, tablete, laptopuri.

Suntem prezenti si pe piata online, inca din 2009 prin site-ul www.ilexgsm.ro, oferind o gama extinsa de produse si servicii, comercializand pe langa produse GSM si camere foto, televizoare, electrocasnice, software.

Colaboram cu un numar insemnat de furnizori, in portofoliul de produse avand inclusa o gama extinsa de produse apartinand unor marci precum: Vodafone, Nokia, Samsung, Sony Ericsson, BlackBerry, Huawei, LG, Canon, Nikon sau Olympus.

Vezi toate

Magazine

facebook 32
twitter 32
google 32
youtube 32
instagram