Lenjerie

Sortare categorii

Locatia in care confortul pielii dumneavoastra conteaza! Produse aparte, intr-o gama variata, de la clasic la extravagant, va asteapta la et. 2 in cadrul complexului comercial Crisul.

Jolidon

Creativitatea europeană, calitatea și seducția sunt elementele care definesc produsele fabricate de Jolidon. Produsele Jolidon sunt fabricate în Europa, înglobând tradiția europeană în manufactură, atenția la detalii și materiile prime și accesoriile de calitate superioară furnizate de producători din țări precum Franța, Italia sau Austria (Dentelle de Calais, Swarovski Elements, Superfine, Sensitive, etc).

SOFIAMAN a luat naștere în 1996 și este cel mai mare producător de îmbrăcăminte de noapte şi de casă din România. Cu 8 magazine în toată ţara şi peste 300 de distribuitori naţionali, brandul oferă produse pentru adulţi, atât femei, cât şi pentru bărbaţi, dar şi pentru copii şi bebeluşi. Filozofia brandului pune accentul pe tendinţe, calitate, confort şi inovaţie.

Triumph

Sutienul, prietenul tău cel mai bun

Știi cum se spune, că sutienul este exact ca cea mai bună prietenă a ta - te susține în tot ce faci, te face să te simți și să arăți bine, întotdeauna îți ridică moralul, nu te dezamăgește niciodată și este întotdeauna aproape de inima ta.

Acestea sunt toate...
Vezi toate

Magazine

facebook 32
twitter 32
google 32
youtube 32
instagram