modă

Sortare categorii

Înființată în 1994, Ariela Impex are ca principal obiect de activitate producerea și comercializarea articolelor de îmbrăcăminte din piele și blană destinate pieței românești și celei externe.

Braiconf Oradea

Pasiunea și abilitatea echipei noastre de a crea produse deosebite sunt susținute de utilizarea celor mai noi echipamente. Braiconf se bazează pe tehnologii de ultimă generație pentru a fi siguri ca fiecare cusătură se află acolo unde îi este locul. De aceea, întregul proces de producție este atent supravegheat, până la cele mai mici detalii care fac, în final, diferența.

Cristian

Firma ,,Cristian” a fost infiintata in 15 octombrie 1991 cu activitate doar in Magazinul Crisul si are in administrare confectii barbati de la cele mai bune firme producatoare Daspi si Expresiv.

DACIANA, a deschis primul magazin cu confectii de dama si accesorii in incinta Crisul Shopping Center, in anul 1997, fiind printre primii intreprinzatori privati din cadrul acestuia. Datorita modelelor deosebite comercializate si a preturilor practicate s-a format in scurt timp o clientele fidela.

Francess by Ştefania Pătcaş

Modelele deosebite create de Ştefania Pătcaş, de o calitate şi un design excepţional sunt confecţionate din materiale deosebite de foarte bună calitate cum ar fi mătase, shantung, dupion, tafta, voal, sifon, tull brodat sau simplu, dantele preţioase brodate sau simple, aplicaţii de cristale,

Pepco

PEPCO este parte a grupului Pepkor, un grup internațional de retail cu peste 4000 de magazine în Africa, Australia și Europa. PEPCO și-a început activitatea în Polonia în anul 2004 și a devenit lider de piață pe segmentul de îmbrăcăminte și produse pentru casă, cu peste 600 de magazine și 4.500 de angajați. În 2013 PEPCO și-a startat dezvoltarea internațional cu intrarea pe piețele din Cehia și Slovacia, iar în 2015 am deschis primele magazine în Ungaria și România.

Brandul "Rimma Allyamova" realizate din materiale de inalta calitate: Rochii, fuste, bluze, tunici, jachete si sacouri. Lucruri de la Rimma Allyamova sunt alese de fete și femei, care doresc sa se imbrace modern si cu bun gust, respectînd propriile norme de decenta si moralitate.

Firma noastă a fost înfiinţată la iniţiativa unui tânăr inginer textilist (actualul administrator al societăţii), cu un capital integral privat, şi are ca principal obiect de activitate „fabricarea articolelor de îmbrăcăminte şi accesorii”.

Steilmann

Bine aţi venit la Steilmann în lumea modei, accesoriilor şi stilului.

Magazinul Steilmann din Crișul, deschis pentru dumneavoastră, vă prezintă acum, colecții care vă oferă alternative ce răspund stilului dumneavoastră de viață.

Thya Fashion

Prezent din anul 2003 in Crisul Shopping Center, magazinul THYA comercializeaza o gama larga de produse pentru femei si barbati, atat de gala cat si office. In oferta noastra puteti gasi si colectiile complete ale renumitelor firme Sentierri si Diasim.

V&M

Sc.V&M prest S.R.L. face parte din companiile industriale de dimensiuni medii, care oferă o gamă de produse mai restrânsă, producând mărci proprii care se orientează asupra unor segmente specifice precum îmbrăcămintea de bărbați și de damă.

Yalisamara

În magazinul, Yalisamara găsiți îmbrăcăminte pentru femei ale renumitelor branduri Closet London, City Goddess, Goddiva, Missi London, Lili London, Parisian, design și fabricație în United Kingdom.

Acestea sunt toate...
Vezi toate

Magazine

facebook 32
twitter 32
google 32
youtube 32
instagram