modă

Sortare categorii

Înființată în 1994, Ariela Impex are ca principal obiect de activitate producerea și comercializarea articolelor de îmbrăcăminte din piele și blană destinate pieței românești și celei externe.

Braiconf Oradea

Pasiunea și abilitatea echipei noastre de a crea produse deosebite sunt susținute de utilizarea celor mai noi echipamente. Braiconf se bazează pe tehnologii de ultimă generație pentru a fi siguri ca fiecare cusătură se află acolo unde îi este locul. De aceea, întregul proces de producție este atent supravegheat, până la cele mai mici detalii care fac, în final, diferența.

Cozacone Oradea

Cozacone este în prezent unul dintre cele mai reprezentative branduri de vestimentație masculină din România. Cu magazine în Arad, Timișoara și Oradea și colecții sezoniere tot mai variate, în ton cu tendințele internaționale din moda masculină, Cozacone oferă bărbaților cu gusturi selecte o gamă de haine și accesorii pline de personalitate.

Cristian

Firma ,,Cristian” a fost infiintata in 15 octombrie 1991 cu activitate doar in Magazinul Crisul si are in administrare confectii barbati de la cele mai bune firme producatoare Daspi si Expresiv.

DACIANA, a deschis primul magazin cu confectii de dama si accesorii in incinta Crisul Shopping Center, in anul 1997, fiind printre primii intreprinzatori privati din cadrul acestuia. Datorita modelelor deosebite comercializate si a preturilor practicate s-a format in scurt timp o clientele fidela.

Francess by Ştefania Pătcaş

Modelele deosebite create de Ştefania Pătcaş, de o calitate şi un design excepţional sunt confecţionate din materiale deosebite de foarte bună calitate cum ar fi mătase, shantung, dupion, tafta, voal, sifon, tull brodat sau simplu, dantele preţioase brodate sau simple, aplicaţii de cristale,

HLN Oradea

Cu peste 20 de magazine, reteaua HLN e una din cele mai extinse din tara. HLN creaza moda pentru femeile care vor sa isi dezvaluie personalitatea prin haine care corespund stilului lor de viata.

House of Art

Apariţia primei colecţii House of Art în anul 1994 a pus bazele unui brand pur românesc ce a urmat să fie recunoscut şi apreciat de un larg segment de consumatori.

Brandul "Rimma Allyamova" realizate din materiale de inalta calitate: Rochii, fuste, bluze, tunici, jachete si sacouri. Lucruri de la Rimma Allyamova sunt alese de fete și femei, care doresc sa se imbrace modern si cu bun gust, respectînd propriile norme de decenta si moralitate.

Firma noastă a fost înfiinţată la iniţiativa unui tânăr inginer textilist (actualul administrator al societăţii), cu un capital integral privat, şi are ca principal obiect de activitate „fabricarea articolelor de îmbrăcăminte şi accesorii”.

Steilmann

Bine aţi venit la Steilmann în lumea modei, accesoriilor şi stilului.

Magazinul Steilmann din Crișul, deschis pentru dumneavoastră, vă prezintă acum, colecții care vă oferă alternative ce răspund stilului dumneavoastră de viață.

Thya Fashion

Prezent din anul 2003 in Crisul Shopping Center, magazinul THYA comercializeaza o gama larga de produse pentru femei si barbati, atat de gala cat si office. In oferta noastra puteti gasi si colectiile complete ale renumitelor firme Sentierri si Diasim.

Yalisamara

În magazinul, Yalisamara găsiți îmbrăcăminte pentru femei ale renumitelor branduri Closet London, City Goddess, Goddiva, Missi London, Lili London, Parisian, design și fabricație în United Kingdom.

V&M

Sc.V&M prest S.R.L. face parte din companiile industriale de dimensiuni medii, care oferă o gamă de produse mai restrânsă, producând mărci proprii care se orientează asupra unor segmente specifice precum îmbrăcămintea de bărbați și de damă.

Acestea sunt toate...

Magazine

facebook 32
twitter 32
google 32
youtube 32
instagram