Daciana

MagazinDaciana
LocatieEtajul 1
E-mail
Telefon0744 626 640

DACIANA, a deschis primul magazin cu confectii de dama si accesorii in incinta Crisul Shopping Center, in anul 1997, fiind printre primii intreprinzatori privati din cadrul acestuia. Datorita modelelor deosebite comercializate si a preturilor practicate s-a format in scurt timp o clientele fidela.

Din dorinta de a oferi produse de calitate si de a satisface un numar tot mai mare de clienti, firma si-a propus diversificarea categotiilor de produse si dezvoltarea retelei de magazine.

In anul 2000, DACIANA vine cu un concept nou pe piata oradeana, un magazin specializat pe tinute pentru ocazii, miri, mirese, unde fiecare persoana isi poate gasi sau comanda tinuta potrivita, inclusiv incaltamintea si accesoriile. Cofectiile cu un design deosebit sunt produse de case de moda consacrate pe piata romaneasca si comercializate intr-un ambient placut si primitor de catre personal amabil si bine instruit.

Datorita seriozitatii si a orientarii spre beneficiile clientilor, am reusit sa ne mentinem pe piata in toti acesti ani si promitem sa va fim in continuare alaturi.

Fii VEDETA la orice eveniment, cu DACIANA!

Vezi toate

Magazine

facebook 32
twitter 32
google 32
youtube 32
instagram