V&M

MagazinV&M
LocatieEtajul 3
E-mail
Telefon0731 323 141

Sc.V&M prest S.R.L. face parte din companiile industriale de dimensiuni medii, care oferă o gamă de produse mai restrânsă, producând mărci proprii care se orientează asupra unor segmente specifice precum îmbrăcămintea de bărbați și de damă.

V&M este o societate înființată în anul 1994 cu un profil predominant axat pe comerț. În necesitatea comercializării unor produse cu un standard de calitate mult mai ridicat s-a născut ideea producerii propriilor creații în funcție de cerințele pieței.

Sc.V&M prest s.r.l. este o companie bazată pe comercializarea unor produse cu un standard de calitate ridicat, având o producție proprie de confecții, atât de barbați dar în special de femei. Este o companie în plin avânt. Societatea și-a propus și a reușit să realizeze o mare diversitate de confecții, de la casual, la confecții de lux.

Modelele clasice, calitatea materialelor și culorile folosite îi pun în valoare chiar și pe cei mai pretențioși clienți. Modelele create nu sunt doar simple obiecte vestimentare ci un stil de viață, mărturie stând numeroșii clienți care, prin fidelitatea de-a lungul anilor dovedesc acest lucru.

La 21 ani de la înființare V&M se poate număra printre firmele de top. Clienții țintă cărora li se adresează produsele, sunt în special oameni dinamici a căror imagine se reflectă în calitatea produselor.

Vezi toate

Magazine

facebook 32
twitter 32
google 32
youtube 32
instagram