Servicii

Braiconf Oradea

Credius este o instituție financiară nebancară, membră a grupului de investitii american New Century Holdings, ce oferă credite de nevoi personale rapide și ușor de obținut, pe termen mediu și lung; în relația cu clienții, dorim aprecierea acestora deoarece le oferim soluții finaciare simple și adaptate propriilor nevoi. Din acest motiv aprobăm în doar 60 de minute, nu cerem adeverință de venit și nu avem limita de vârstă.

Jurnal Bihorean

Jurnal Bihorean şi Bihari Naplo sunt cotidienele cu cea mai mare acoperire în Oradea şi Judeţul Bihor, lideri de piaţă în presa scrisă locală, ziare independente politic şi economic.

Apar 5 zile pe săptămână , de luni până vineri inclusiv , cu 2 suplimente inserate : Programul TV în fiecare vineri şi Suplimentul de integrame şi Sudoku în prima vineri a fiecărei luni.

Punem suflet în munca noastră pentru a vă face dumneavoastră viața mai frumoasă, într-o atmosferă destinsă și o ambianță

INTER este unul dintre brokeri de asigurare din România, activ din anul 2011. Inca din primul an de existenta, INTER s-a clasat în top-ul brokerilor de asigurare pe o piatã care în prezent a ajuns la peste 500 companii, având o dezvoltare durabilã si consolidând un portofoliu stabil de clienti;

Spatiul de joaca Loly, amplasat la etajul IV al magazinului Crisul va asteapta in fiecare zi sa va petreceti timpul liber in cel mai placut mod cu putinta in timp ce parintii se relaxeaza la cumparaturi sau isi rezolva problemele personale.

Vezi toate

Magazine

facebook 32
twitter 32
google 32
youtube 32
instagram