Credius

MagazinCredius
LocatieParter
E-mailoradea@credius.ro
Telefon0371 195 229

Credius este o instituție financiară nebancară, membră a grupului de investitii american New Century Holdings, ce oferă credite de nevoi personale rapide și ușor de obținut, pe termen mediu și lung; în relația cu clienții, dorim aprecierea acestora deoarece le oferim soluții finaciare simple și adaptate propriilor nevoi. Din acest motiv aprobăm în doar 60 de minute, nu cerem adeverință de venit și nu avem limita de vârstă.

Creditele de la Credius sunt cele mai ieftine dintre cele rapide și cele mai simple dintre cele pe termen mediu și lung. Din 2013, de când suntem prezenți pe piața româneasca, mai mult de 35 000 de persoane au apelat la serviciile noastre.

Credius este o instituție financiară nebancară, membră a grupului de investitii american New Century și este prezentă pe piața românească din 2013.

Noi oferim credite de nevoi personale rapide și ușor de obținut, cu valori cuprinse între 400 și 25.000 lei, pe o perioada de la 10 la 60 de luni.

Creditele de la Credius sunt cele mai ieftine dintre cele rapide, cele mai simple dintre cele pe termen mediu și lung și au cele mai mici rate lunare în comparație cu alte credite rapide.

De asemenea, un alt atu al nostru este faptul ca avem credite pentru toate vârstele, inclusiv pentru pensionari, fiind unica instituție pe piață care acordă credite fără limita de vârstă.

Simplitatea și rapiditatea sunt punctele noastre forte. Creditele se acordă rapid, fără adeverință de venit, fără acte suplimentare, iar aprobarea vine în doar 60 de minute.

  • Credius
Vezi toate

Magazine

facebook 32
twitter 32
google 32
youtube 32
instagram